info@droppbollen.se Frakt 79kr - Fri frakt över 1000kr

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat era vanligaste frågor. Om ni fortfarande inte hittar svaren ni söker kan ni kontakta oss direkt här.


Hur bra är begagnade golfbollar egentligen?

Begagnade golfbollar ( floridabollar ) från droppbollen är riktigt bra. Dom har inte legat länge i en damm och dom har tvättats och sorterats noggrant. Våra bästa golfbollar är nästan omöjliga att särskilja från nya golfbollar.


Vad betyder de olika klasserna?

De olika klasserna är en kvalitets nivå för begagnade golfbollar. Klass A är den bästa klassen som ser ut och spelas som nya golfbollar. För mer information om våra klasser kan du läsa här.


När skickas mina varor?

Varorna packas och skickas varje dag. Vid högsäsong kan det ta upp till 4 dagar innan just ditt paket lämnas till DHL för utskick till dig. Alla våra paket går att spåra via Klarnas app. De går även att spåra via appen Mina Paket som finns att ladda ner för både Iphone och Android


Hur kan jag betala?

Alla våra betalningar sker via Klarna. Klarna erbjuder de vanligaste betalmetoderna i Sverige så som faktura, delbetalning, direktbank och kortbetalning. För frågor gällande er betalning ber vi er kontakta Klarna direkt på 08 – 120 120 10


Hur många golfbollar är det i 1 paket?

Om inte annat är angett så säljs våra golfbollar i paket om 1 dussin (12 st).