info@droppbollen.se Frakt 79kr - Fri frakt över 1000kr

Integritets Policy

Hur hanterar droppbollen personuppgifter?

Droppbollen tar del av dina personuppgifter när du väljer att slutföra ett köp hos oss. Uppgifter såsom namn, adress och kontaktinformation sparas ner i vårt system för att kunna leverera den beställda produkten. Droppbollen hanterar inte information såsom kortuppgifter, kredit-information eller bank-uppgifter. Dessa hanteras endast av vår betalpartner Klarna. För att läsa mer om deras data-skydd, läs här https://www.klarna.com/se/dataskydd/

Varför hanterar droppbollen personuppgifter?

Vi hanterar dina personuppgifter så som namn, adresser, telefon och e-post för att kunna slutföra avtalet mot dig som kund och leverera dom produkter du köpt av oss. I den mån du godkänt, så hanterar vi även din epost för att kunna informera om erbjudanden och nya produkter i vårt lager. Du kan när som helst välja att avstå från dessa utskick via en länk i det mail som skickats.

Vilka andra tar del av personuppgifter från droppbollen?

För att kunna slutföra avtalet mot dig som kund kommer droppbollen att dela dina uppgifter med vår partner som slutför leveransen av produkterna.Dessa uppgifter får endast användas av partnern för att leverera produkterna och får inte delas vidare till en tredje part.

Hur länge sparar droppbollen mina personuppgifter?

Droppbollen sparar dina uppgifter i minst 7 års tid som bokföringsunderlag. Detta krävs av Bokföringslagen 7 kap 2 § (https://www4.skatteverket.se/rattsligvagledning/27111.html?date=2018-01-01#section7-2).
Önskar du att droppbollen tar bort dina uppgifter? Kontakta då droppbollen